Режисер Олесь Санін напророкував славу акторам свого нового фільму “Довбуш”

Дата: 22.12.2018
Автор:
Триває робота на фільмом “Довбуш”, який знімає український режисер Олесь Санін. Автор картини переконаний, що його нова стрічка розкриє багато акторських талантів.

Про це він повідомив в інтерв’ю Укрінформу.

“У нас класні, талановиті актори, які підходять до цього фільму й до своєї ролі конкретно. І якщо вони не зірки зараз, то мусять ними стати”, – зазначив Санін.

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі “Довбуш” виконують Сергій Стрельніков (Олекса Довбуш), Олексій Гнатковський (Іван Довбуш) і Даша Плахтій (Марічка).

“Незалежно від того, наскільки успішним чи касовим буде фільм, після його прем’єри глядачі побачать феноменальних українських акторів, і ніхто вже не буде казати, що у нас їх не існує чи вони не здатні, й що краще брати закордонних, навіть другосортних, щоб вони принесли фільму успіх і касу”, – додав Олесь Санін.

“Довбуш” – це історична драма, в якій на основі українських та польських архівних документів відтворюють історію життя легендарного героя з Карпат – Олекси Довбуша.

Проект цього фільму став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно, за підтримки якого створюється стрічка. Зйомки картини розпочались наприкінці літа цього року, а завершаться навесні 2019-го.

Прем’єра “Довбуша” запланована на осінь прийдешнього, 2019 року.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру