ЗСУ отримали на озброєння додатково понад 20 одиниць авіаційної техніки

Дата: 02.12.2018
Автор:

Фото: Facebook / Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко передав Збройним силам України нову військову техніку, повідомила прес-служба Ради безпеки і оборони.

“Сьогодні на аеродромі під Києвом президент  Петро Порошенко передав до Збройних сил України потужну військову техніку. Були передані бойові літаки: багатоцільові винищувачі МіГ-29, важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27, бойові і транспортні вертольоти, навчально-бойові літаки Л- 39 і безпілотні авіаційні комплекси”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, після передачі техніки в ЗС України присутні на церемонії секретар РНБО Олександр Турчинов, голова Міноборони Степан Полторак, начальник генерального штабу ЗС України Віктор Муженко оглянули новий український військово-транспортний літак АН-77.

За словами О.Турчинова, цей літак – “один з кращих у своєму класі, і повністю відповідає стандартам НАТО”.

“Унікальність цієї потужної повітряної машини в тому, що їй для зльоту і посадки досить 800 метрів непідготовленого ґрунту. Габарити вантажної кабіни повітряного судна дійсно вражають, воно може перевозити великогабаритну і важку військову техніку, вертольоти і 300 десантників, і має стати основним літаком десантно- штурмових військ України”, – підкреслив O. Турчинов.

Фото: Facebook / Петро Порошенко

ua.interfax.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру