Екс-керівник Служби зовнішньої розвідки України розповів, як Захід змусить Путіна припинити сунутися на Донбас

Дата: 05.11.2018
Автор:

Між США, Європейським Союзом, Китаєм, Японією, Індією, Бразилією, Канадою та Росією в закритому режимі йдуть глобальні переговори по новому світопорядку, в тому числі по війні на Донбасі.

Про це виданню “Апостроф” розповів екс-глава Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж. За його словами, ці країни готують новий пакет глобальних домовленостей, щоб не допустити глобальних катастроф.

“І в цьому форматі ми вже можемо говорити про дорожню карту по Україні. Так, можливо дорожня карта, яка буде підготовлена ​​за участю міністрів закордонних справ провідних країн світу в якійсь мірі буде збігатися з Мінським угодами.

Але це буде зовсім інший формат. це реальна програма дій, яка зараз готується і буде затверджена в новому форматі за участю в тому числі Росії. I це буде юридично зобов’язуючий документ і програма дій по виконанню під егідою керівників провідних країн світу і їх уповноважених представників, наприклад, міністрів закордонних справ, міністрів оборони. Тобто це той контингент учасників робочої групи, який приймає рішення відповідно до правової позиції країн-учасниць цього формату. І тільки такий формат спрацює “, – зазначив Маломуж.

“Це буде формат на кшталт Гельсінських угод, де будуть прийматися всі стратегічні рішення щодо нового світопорядку – це обмеження і контроль глобальних озброєнь, недопущення глобальних контраверсійних сценаріїв між різними блоками, а також вирішення проблем стратегічного, економічного, екологічного характеру і питань в сфері безпеки (виживання людства).

Тобто, готується потужний формат на новому якісному етапі, який дасть програми дій по кожній проблемній ситуації, включно з Україною. Будуть прийняті юридично зобов’язуючі документи. І найголовніше, будуть створені механізми реалізації не під егідою Тристоронньої контактної групи, яка по суті нічого не вирішує, а в рамках серйозного формату. І в цьому форматі Путін буде критично залежний від всіх домовленостей, тому що там буде стояти питання і перспектив самої Росії. Тому це зовсім інший механізм “, – підкреслив генерал.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру