СБУ відкрила інформацію про свою допомогу американцям у знищенні найманців російської ВПК “Вагнер” у Сирії

Дата: 17.10.2018
Автор:

Керівник апарату СБУ Ігор Гуськов

Інформація від Служби безпеки України допомогла Сполученим Штатам Америки завдати удару по російських найманцях біля міста Дейр-ез-Зор у провінції Хішам у Сирії на початку лютого 2018 року.

 Про це розповів керівник апарату СБУ Ігор Гуськов, передають Патріоти України.

Він зазначив, що СБУ передає західним спецслужбам інформацію про найманців російської приватної військової компанії “Вагнера”.

“Я вважаю, що ось те знання, яке ми передали нашим колегам зі США, зіграло свою роль під час прийняття рішення про завдання бомбового удару (по російських найманцях. – ред.) у Сирії 7 лютого 2018 року. Чому? Тому що ми їм показали, хто ці люди, як вони таємно вбивають. Тому я думаю, що наші американські колеги, отримавши таку інформацію, відповідно спорядили свої Збройні сили. Плюс психологічно їм навіть було легше, бо вони зрозуміли, що це не колеги з російської армії і навіть не найманці, а таємні вбивці”, – сказав Гуськов.

Він зазначив, що внаслідок удару американських військових у бою біля Дейр-ез-Зора загинуло 82 російські найманці. СБУ оприлюднила персональні дані всіх 206 бійців “Вагнера”, які брали участь у тому бою.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру