У Черкасах рекламні борди політиків “розбавили” чорні щити з нагадуванням про загиблих на фронті Героїв

Дата: 06.10.2018
Автор:

Борди з рекламними політичними гаслами і портретами політиків на околиці Черкас розбавили чорні щити з портретами трьох воїнів, полеглих у боях на Донбасі: Євгена Войцехівського (позивний «Чех»), Іллі Іделя (позивний «РПГ») та Миколи Метлинського (позивний «Папай»).

Уродженець Сміли Євген Войцехівський та Ілля Ідель з Червоної Слободи воювали у складі батальйону «Айдар» і загинули у 2014 році на Луганщині.  Микола Метлинський був бійцем 57-ї окремої мотопіхотної бригади і загинув від осколкового поранення, отриманого під Маріуполем на Донеччині влітку 2018 року.Усіх трьох об’єднує те, що вони належали до “Вільного Козацтва Холодного Яру».

«Напередодні Покрови і Дня захисника України ці борди є нагадуванням і політикам, і звичайним людям – про тих, хто захистив мирне небо над Україною – державою, де навіть на фоні війни не припиняється боротьба за владу, – говорить ініціатор встановлення бордів, отаман «Вільного Козацтва Холодного Яру» Олег Островський. – Думаю, побачити знову обличчя цих  Героїв людям значно приємніше, аніж бачити більшість облич політиканів і любителів інтриг».

Ярослав ЗВЕНИГОРА

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру