Протягом місяця на Донбасі ліквідовано більше 60 проросійських бойовиків

Дата: 02.10.2018
Автор:

Протягом вересня на Донбасі у бандформуваннях “ЛДНР” ліквідовано 62 бойовиків. Ще близько 126 отримали поранення різних ступенів важкості. Небойові втрати – 9 проросійських терористів (суїцид, порушення заходів безпеки, смерть в результаті хвороби). Про це розповів український офіцер Георгій Штефан “Штірліц” у Facebook, повідомляють Патріоти України.

“Ігноруючі Мінські домовленості, у вересні російсько-окупаційні війська кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів”, – написав військовий. Він також зазначив, що цифра втрат бойовиків може відрізнятися в більшу сторону, у зв’язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків та російськими військовими втрат.

“Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв’язку з низьким так званим призовом на “військову службу за контрактом” та не бажанням в останній час захищати так звані границі республіки. Більшість бойовиків які брали участь у бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями “русского мира” та т.з. Новоросії і звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ”, – додав український офіцер.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру