Орест Лютий і гурт “Сталін унд Гітлер, унд Путлєр капут” дадуть концерти в Києві та Львові

Дата: 02.09.2018
Автор:

На численні прохання глядачів і слухачів Орест Лютий із гуртом “Сталін унд Гітлер, унд Путлєр капут” 13 вересня дасть концерт у Docker pub в Києві. Бажаючих почути пісні відомого “укпраїнізатора” виявилося настільки багато, що на 16 вересня у цьому ж пабі призначено ще один, додатковий концерт Ореста Лютого.

Він представить програму, що називається “УСЕ” 18+. Всі ті улюблені пісні, що мають мільйони переглядів на ютубі, з якими йдуть у бій наші захисники, і котрі звучать на справжніх українських весіллях. Лунатимуть композиції з культових програм “Лагідна та сувора українізація”, “Росіян в Донбасє нєт” та “Мама-Анархія”.

А також відбудеться презентація диску Антіна Мухарського – романтачно-еротичного батярського шик-кабаре “Рожеві вуса” (пісні з еміграції). А після концерту – автограф- і фото-сесія з усіма охочими.

22 вересня  Орест Лютий із гуртом “Сталін унд Гітлер, унд Путлєр капут” дадуть концерт у “Хмільному домі Роберта Домса” у Львові.

Окрім того, на цих зустрічах у Києві та Львові Орест Лютий презентує свій “чоловічий неполіткоректний” містично-націоналістичний роман “I AM NOT RUSSIA”. Перша вечірка-презентація відбудеться у Києві в новому “Докер G” пабі на Подолі, а друга – у Львові, в “Хмільному домі Роберта Домса”. 

Квитки вже у продажу. Чекайте на інформацію щодо інших міст.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру