700 киян розгорнули синьо-жовтий прапор довжиною у майже три кілометри

Дата: 23.08.2018
Автор:

У Дарницькому районі столиці встановили Національний рекорд, розгорнувши синьо-жовтий стяг завдовжки 2700 метрів. Кожні 100 метрів символізують рік незалежності України та 100-річчя відновлення української державності.

У встановленні рекорду взяли участь близько 700 киян.

Учасники акції розтягнули прапор вздовж проспекту Бажана – від вулиці Руденко до Харківської площі. Автівки, які проїжджали повз проспектом Бажана, підтримували учасників акції гудками клаксонів. Деякі навіть зупинялись, щоб зафільмувати найдовший прапор країни.

За словами виконувача обов’язків голови Дарницької РДА Петра Захарченка, ідея створення такого полотна належала мешканцям району, був створений оргкомітет, та згодом ініціативу підтримала районна адміністрація. Питання подальшої долі прапора-рекордсмена також винесуть на громадське обговорення.

“Якщо будуть ідеї встановлення у подальшому нового рекорду, то це одна справа. А якщо буде прийнято рішення про те, що ми зробимо з цього полотна державні прапори за відповідним стандартом, тоді ці прапори ми передамо до всіх установ, підприємств та організацій Дарницького району”, – зазначив Захарченко.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру