Антін Мухарський пообіцяв “українізувати” Туреччину

Дата: 12.08.2018
Автор:

Популярний український співак Антін Мухарський (сценічне псевдо -Орест Лютий) заявив, що має намір оселитися у Туреччині.

“Вибір зроблено. Будемо жити в Анталії. Після піврічних подорожей світами: Греція, Іспанія, США, Канада, завдяки нашим друзям, а особливо Олегу З., Шурі Бойко і сім’ям Балицьких, Вальчуків, Гоцько, Туркевичів і пану Володимиру з Торонто, а також всім вам, хто підтримував мене в ці нелегкі часи, ми вирішили оселитися в турецькій Анталії”, – зазначив Мухарський. І пояснив, чому зробив такий вибір:”Близько до дому – летіти дві години і 15 хвилин; фантастичні море, клімат, їжа і ціни; можливість організувати тут тури, концерти і творчі зустрічі “For Ukrainians onle” для тих, хто хоче ідентифікувати себе українцями навіть за кордоном”.

Окрім того, співак і письменник категорично заявив, що не збирається полишати просвітницьку діяльність з метою популяризації України та Визвольної боротьби – зокрема, пообіцяв, що найближчим часом презентує творчу концепцію “українізації Туреччини”.

На запитання щодо того, як реагуватиме на граничну велику кількість росіян у Анталії, Антін Мухарський гарантував: “Ми їм влаштуємо тут “веселе” життя. Персонажів для нових пісень – купа”.

Свіже фото з центру старої Анталії

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру