Українці влаштували масштабний флешмоб на сторінці ФІФА – на знак протесту проти репресій щодо хорватських футболістів

Дата: 10.07.2018
Автор:

Відомий київський ілюстратор і художник Андрій Єрмоленко, який створив альтернативну серію плакатів WorldCup FIFA2018 відреагував на вчинок хорватських футболістів Віди і Вукоєвича (які записали відео, де присвятили Україні перемогу збірної Хорватії над росіянами), створивши новий альтернативний плакат.

Як передає Цензор.НЕТ, свій новий плакат Єрмоленко опублікував у Фейсбуці.

Він зазначив: “Агов, “ліберали” бісові, любителі футболу поза політикою, а те, що сталося з Вукоєвичем – то нормально? Знову мовчати будемо, тіпа а шо ми можемо зробити?!”

Нагадаємо: Віда отримав вигук «Слава Україні!» попередження від ФІФА, а Вукоєвича звільнили зі збірної Хорватії.

Натомість, Віда після цього записав нове відеозвернення, у якому знову вигукнув «Слава Україні!», а Громадське Об’єднання «Небайдужі» організувало протестний флешмоб на сторінці ФІФА, залучитися до якого закликали усіх Небайдужих.

На сторінці НГО “Небайдужі” у Facebook пишеться наступне (цитуємо дослівно):

“Нещодавно, після того, як гравці збірної Хорватії підтримали Україну, сказавши після перемоги над росіянами «Слава Україні» в особистому блозі, в FIFA вибухнув скандал. 

Футболісти Вукоєвіч та Віда були піддані цькуванню, а міжнародна федерація футболу заявила, що спорт повинен бути поза політикою. 
І це при тому, що цьогорічний чемпіонат на крові проходить в новітньому рейху, а на самому ютуб-каналі FIFA розміщено відеоролик із їх представницею в одязі фірми Adidas з написом «USSR». 
Наголошуючи, що спорт має бути поза політикою, FIFA пропагує тоталітарний комуністичний режим, що окуповував інші держави, вбив мільйони людей та влаштовував геноцид українського народу”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру