Для віце-спікера Верховної Ради України рідна Черкащина – у серці й душі та у черкаських вишиванках

Дата: 20.05.2018
Автор:

У Мистецькому Арсеналі в Києві пройшов Дипломатичний прийом у вишиванках за участю українських етно-брендів та «Українських амазонок» (волонтерок, журналісток, що займаються темою боїв на Донбасі та жінок-військових у ролі моделей). На показі, до якого була прикута увага всіх столичних ЗМІ, були представлені й вишиванки майстрині з Черкас Олесі Теліженко.

Нову хвилю жвавого інтересу й обговорення витвори черкащанки спричинили вже через три дні. У День вишиванки віце-спікер парламенту Ірина Геращенко з’явилася до сесійної зали Верховної Ради у вишитому вбранні так само бренду TELIZHENKO.

З цього приводу пані Ірина на своїй сторінці у «Фейсбуці» зазначила: «Сьогодні – костюм від черкаської майстрині О.Теліженко. Черкащина рідна – в серці, в душі й в елементах одягу. Люблю свою малу батьківщину!» Фото, яким супроводжувався допис, викликало безліч захоплених коментарів у соцмережі.

Ірина Геращенко з делегацією парламенту Великобританії

У вишиваному вбранні з рідної Черкащини віце-спікер провела цього дня і робочу зустріч з делегацією парламенту Великобританії – при цьому гості, обговорюючи абсолютно вагомі політичні питання, не забули захоплено відгукнутися щодо краси українських вишиванок.

Цікаво, що в цей же час у Черкасах у Національному університеті імені Богдана Хмельницького проходив конкурс краси “Міс ЧНУ”. І перший вихід красунь був у сукнях бренду TELIZHENKO, – цього разу колекції, створеної дизайнером Олександрою Теліженко – мамою Олесі Теліженко, яка, власне, і навчила доньку майстерності та любові до традицій української нації…

Світлана КРАВЕЦЬ

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру