У Києві влаштують показ фільмів-номінантів на здобуття Кінопремії “Золота дзига”

Дата: 02.04.2018
Автор:
У київських кінотеатрах на початку квітня відбудуться  покази фільмів-номінантів на здобуття Кінопремії “Золота Дзига” в категорії “Вибір глядача”.

Про це повідомляється на сайті Української кіноакадемії.

“Покази 10 найкасовіших стрічок, які за період прокату з 1 січня 2017 року до 31 грудня 2017 року переглянула найбільша кількість глядачів, відбудуться в межах фестивалю Другої Національної кінопремії “Вибір глядача”, ініційованого Українською кіноакадемією за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Фільми-номінанти демонструватимуться в кінотеатрах “Жовтень” (ранкові та вечірні сеанси) та “Boomer” (денні та вечірні сеанси) з 2 до 11 квітня”, – ідеться в повідомленні.

Фільми, які беруть участь у номінації “Вибір глядача” та будуть показані в межах Фестивалю Другої Національної кінопремії “Золота Дзига”: “DZIDZIO Контрабас”, режисер Олег Борщевський; “Ізі”, Андреа Маньяні; “Інфоголік”, Валентин Шпаков та Владислав Климчук; “Кіборги”, Ахтем Сеітаблаєв; “Межа”, Петер Беб’як; “Мир вашому дому”, Володимир Лерт; “Припутні”, Аркадій Непиталюк; “Сторожова застава”, Юрій Ковальов; “Червоний”, Заза Буадзе; “Чужа молитва”,  Ахтем Сеітаблаєв.

Як зазначається, у номінації “Вибір глядача” переможе фільм, який набере найбільшу кількість голосів за період голосування з 26 березня до 16 квітня. Переможця буде оголошено 20 квітня під час урочистої церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії “Золота Дзига”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру