Усіх учасників нападів на Товариство угорської культури в Ужгороді затримано. Організатор – у розшуку

Дата: 05.03.2018
Автор:

Двох нападників на угорський Центр в Ужгороді затримано у Варшаві, одного – в Черкасах і ще двох – у Кропивницькому. Про це пише на своїй сторінці у “Фейсбуці” глава Нацполіції України Сергій Князєв:

“Нацполіція розкрила обидва напади на Товариство угорської культури в Ужгороді. Загалом 5 осіб затримано, імовірний організатор-іноземець перебуває у розшуку.

Щойно оперативники затримали трьох осіб, причетних до нападу на товариство угорської культури 27 лютого. Одного з них затримали у Черкасах, ще двох – у Кропивницькому. Також встановлено можливого керівника таких нападів, його оголошено у розшук.

Напередодні, закарпатські поліцейські встановили громадян Польщі, причетних до підпалу центру 4 лютого. Саме цих двох осіб наші польські колеги затримали у Варшаві. Суд Польщі обрав їм запобіжний захід у виді 90 діб тримання під вартою. Зараз при підтримці Генеральної прокуратури вирішуємо питання щодо допиту затриманих.

На будь-які прояви екстремізму поліція буде реагувати чітко та безкомпромісно”.

Згідно інформації, що просочилася у ЗМІ, організатор нападів знаходиться на підконтрольній Росії території – у самопроголошеній “ПМР” (Придністров’я).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру