Путін вчергове зганьбився: намагаючись налякати світ “новою” ракетою, показував турецький “мультик” 12-річної давнини…

Дата: 02.03.2018
Автор:

Виступ президента РФ Володимира Путіна з посланням Федеральним зборам, під час якого була презентована “нова” російська балістична ракета з ядерною силовою установкою “Сармат”, яка оснащена системою подолання протиракетної оборони, викликав насмішки у мережі.

За словами Путіна, нова крилата ракета буде володіти необмеженим радіусом дії і непередбачуваною траєкторією польоту і буде невразливою для систем ПРО і ППО. Громадськості було продемонстровано 3D-ролик запуску зброї.

Як серйозні експерти, так і коментатори у соцмережах (навіть у самій Росії) переконані: глава РФ таким чином банально намагається перевести увагу з реальних економічних і соціальних проблем країни і це не більше, аніж частина передвиборної кампанії Кремля і “красивий мультик”.

Путіна також порівняли з північнокорейським лідером Кім Чен Ином, а також побачили нездорову тягу до розпалювання світової війни.

Разом з тим, навіть “мультик” Путіну його підлеглі підсунули безнадійно застарілий: у 3D-ролику, що демонструє запуск нової російської балістичної ракети з ядерною силовою установкою “Сармат”, використані фрагменти старого відео, яке знаходиться у вільному доступі в мережі. На це звернули увагу користувачі Twitter.

Так, “Лентач” знайшов кадри з представленого під час виступу президента РФ Володимира Путіна з посланням Федеральним зборам відео, в ролику, завантаженому на якийсь турецький YouTube-канал ще в 2012 році.

Пізніше коментатори з’ясували, що цей фрагмент також використовувався у відеоролику про ракету Р-36М “Сатана”, який з’явився у мережі роком раніше.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру