СБУ затримала партію російських пропагандистських газет

Дата: 21.02.2018
Автор:

Співробітники Служби безпеки України попередили на Чернігівщині ввезення з РФ партії періодичних видань з антиукраїнськими матеріалами. Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

Як зазначається у повідомленні, під час огляду автомобіля, який в’їхав з території Росії через митний пункт пропуску “Сеньківка”, правоохоронці виявили у водія декілька десятків примірників друкованої продукції.

“Чоловік намагався приховано ввезти газети з антиукраїнською пропагандою, зокрема офіційні видання силових органів країни-агресора. Зі слів перевізника, видання він придбав в Росії та віз до Києва на замовлення свого родича. Друковану продукцію вилучено. Перевіряється інформація стосовно реальної мети ввезення газет у День Героїв Небесної Сотні”, – інформує прес-центр СБУ.

Як відомо, в Україні досі недостатньо власних видань, спрямованих на патріотичне виховання, без політично-партійної заангажованості. При цьому  Росія постійно намагається впливати на українців усіма шляхами пропаганди, включно з друком газет з нахабними, у стилі Геббельса, публікаціями антиукраїнського змісту – причому як у Росії, так і на території України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру