У “ДНР” – істерика: очікують штурму силами “Айдару”, Азову”, “Дніпра” і “зомбі” із ЗСУ

Дата: 15.02.2018
Автор:

Телеканал “Росія 24″ зняв черговий відеосюжет про те, що Збройні сили України нібито готуються до штурму Донецька. Пропагандистський сюжет  росіян опублікований на YouTube, передають Патріоти України.

Так, заступник командувача бойовиками так званої “ДНР” Едуард Басурін впевнений, що ЗСУ стягують війська до лінії розмежування. Також він в інтерв’ю російському телеканалу заявив, що українські солдати нібито приймають психотропні речовини, щоб не мати страху.

Також Басурін заявив про можливу “етнічну чистку”, яку нібито можуть влаштувати українські війська. “На Донбасі ми вважаємо, що ми своєрідний етнос по відношенню до людей, що живуть на материковій частині України”, – говорить Басурін.

У Telegram-каналі WarGonzo (джерело інформації терористів) теж повідомляється про підготовку Києва до “наступу”.

“У разі штурму або наступу на Донбасі Київ насамперед кине на кулемети ветеранів Майдану. На передовій в АТО проводиться повсюдна ротація. Регулярні війська (ЗСУ) виводять у резерв, а на передній край заводять так звані тербати – “Правий Сектор”, “Айдар”, “Азов” і т.д. Така рокіровочка вже зроблена на Авдіївській промці і на горлівському напрямку”, – стверджується у панічному повідомленні посібників терористів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру