Антін Мухарський зніметься в кіно у ролі Степана Бандери

Дата: 27.01.2018
Автор:

Про плани відносно зйомок кіно про Степана Бандеру свого не менш відомого сина режисер Дмитро Мухарський розказав “Укрінформу” під час презентації проекту фільму.

“Роль Бандери виконуватимуть три актори, але основний період особистого та громадського життя голови проводу ОУН-Б представить на екранах Антін Мухарський”, – повідомив режисер фільму Дмитро Мухарський, батько Антіна Мухарського (сценічний псевдонім Орест Лютий).

Фільм розкаже про три періоди життя Бандери: хлопчика семи-восьми років, який співає в церкві “Аве Марія”, юнака 17-18-ти до 24-х років і період від другого суду і до кінця життя.

“Це буде фільм не політичний. Це буде цікавий художній фільм про неординарну особистість. У фільмі, зокрема, буде багато музики, тому що Бандера був дуже музикальною людиною”, – каже Мухарський.

Знімати стрічку почнуть у червні-липні 2018 року. Вийде він до дня народження Степана Бандери – 1 січня 2019 року. Знімати планують у Львові та на Західній Україні, а також у Кракові, Римі, Мюнхені, Ваймері.

Зйомки фінансуватиме українська діаспора в Німеччині, Канаді та США, проте частину коштів автор сценарію сподівається отримати від держави.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру