З полону бойовиків звільнено 74 українських заручників

Дата: 27.12.2017
Автор:

На Донбасі відбувається зустріч президента України Петра Порошенка зі звільненими українцями, які перебували в заручниках у бойовиків на окупованій території. 

Звільнених перевдягнули в нову форму Збройних сил України. Після зустрічі з Порошенком їх гелікоптерами доправлять до аеропорту в Харкові. Там їх чекають рідні та бойові побратими. Потім літаками звільнених доправлять до аеропорту “Бориспіль” під Києвом, де також уже кілька годин чекають на їхній приліт.

“Звільнення 74 заручників, безумовно, одна із найголовніших подій року для всієї України. Україна ніколи не покидала і не полишить своїх громадян. Не зрікалася і не зречеться власних синів та дочок. Боролася й буде боротися за кожну людину. Що захмарює сьогоднішню подію, так це те, що не вдалося звільнити усіх. Тому закликаю наших партнерів не зупинятися і далі тиснути на російське керівництво. Адже це воно, а не маріонетки з так званих “ЛНР/ДНР”, розпоряджається долями людей”, – ідеться на сторінці Порошенка в Facebook.

Нагадаємо, сьогодні на Донбасі відбувся обмін заручників. Бойовики звільнили 74 українців. У списку на звільнення бойовиків та кадрових російських військових було 306 осіб, проте частина з них не захотіла повертатися на окуповану територію.

https://tsn.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру