Головний Різдвяний Вертеп країни організує казкар з Умані

Дата: 26.12.2017
Автор:

 

Сашко Лірник, відомий український казкар родом з Умані, організує Різдвяний Вертеп на Софіївській площі у Києві.

«Надіюся на допомогу своїх друзів і багаторічних учасників моїх вертепів – братів Капранових, Юрка Журавля, Анжеліки Рудницької, Ігоря Захаренка, Івана Леньо, Леся Подерев’янського, Майкла Щура та інших. З костюмами допоможе Оксана Якушина, – розповів Сашко Лірник. – На цей раз я спробую поставити той мюзикл, який мені замовив Олег Скрипка і не забрав готовий сценарій. Перероблю його на різдвяну виставу. Вистава називається “Вечори на хуторі Відрадному”…

Сашко Лірник веде телепрограми для дітей, записує альбоми казок та пісень, подорожує і виступає на фестивалях. Народився у місті Умань. Справжнє ім’я Олександр Власюк. У 2000 році дитяче журі обрало його найкращим дитячим письменником України. Вів телепередачу “Казки лірника Сашка”. Записав диск із казками для дорослих та дітей, а також пісні з гуртами “Рутенія”, “Чур”, “Вій”, “Кому Вниз”, знявся у кліпі гурту “Тінь Сонця”.

Організатор, сценарист-постановник та учасник дитячих свят на Миколая у Києві, Відні, Варшаві і Празі.

Головною подією Новорічної ночі на Євромайдані 2014 року став «Зірковий Вертеп» від Сашка Лірника. Він написав і поставив його разом з видатними українськими митцями та громадськими діячами: Олесем Донієм, Іваном Леньо, Олександром Положинським, Володимиром Ар’євим, Анжелікою Рудницькою – і це визнали найкращим новорічним шоу в Україні!

Нинішній Різдвяний Вертеп від Сашка Лірника розпочнеться о 18-00 год. 7 січня 2018 року на Софіївській площі столиці України.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру