СБУ передала до Європарламенту дані про бойовиків-росіян на Донбасі та у Сирії

Дата: 19.10.2017
Автор:

Українська делегація передала представникам Європарламенту дані про відомих російських бойовиків, які працюють на Донбасі, щоб разом з Європою покарати тих, хто порушує міжнародне право.

Про це інформують у прес-центрі СБУ.

Так, під час виступу у Брюсселі в Європейському парламенті презентували доповідь, підготовлену Службою безпеки України, щодо злочинів російських приватних військових компаній на Донбасі та в Сирії.

Виступав перед представниками Європарламенту міністр інформаційної політики України Дмитро Золотухін. Він показав дані про географію діяльності терористичних угруповань, які за вказівкою Кремля діють у Криму, на Донбасі, в Сирії, а раніше у Боснії та Герцеговині.

Як повідомляв “Український інтерес”, голова СБУ Василь Грицак у Києві повідомив про причетність бойовиків ПВК “Вагнера” до збиття в червні 2014 року українського літака ІЛ-76 із 49-ти військовими на борту та низки інших злочинів в Україні.

За інформацією СБУ, тренувальна база цієї приватної військової компанії розташована у селі Молькино Краснодарського краю РФ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру