У Харкові піймали “дідка Моріарті”, який мріяв створити “ХНР”

Дата: 15.09.2017
Автор:

Вилучене у злочинця: "дід Моріарті" готовий був вбивати заради "русского міра"?

У Харкові затримали літнього чоловіка зі спільниками, які хотіли організувати на території Харківської області аналог “Л/ДНР”. Про це написав журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, злочинець є громадянином України і навіть має ступінь кандидата наук. “Його підлеглі говорять, що він віртуозно умів переконувати. Жінкам надсилав фото убитих на Донбасі дітей, чоловікам розповідав про світле майбутнє в обіймах Росії. З них швидко сколотив підпільну організацію, яка мріяла взяти реванш за мертвонароджену в 2014 році “Харківську народну республіку”. Наша контррозвідка зупинила поширення отрути – підпільники за гратами разом із сивочолим ватажком”, – зазначив він.

Цаплієнко наголосив, що у правоохоронців є незаперечні докази злочину затриманого ватажка терористичної організації (у нього знайшли зброю), однак він “регоче сміхом Моріарті” і сподівається на швидке звільнення з-за свого віку і завдяки сильній команді адвокатів.

“Сподіваюся, що мої світлі харківські друзі, які одного разу врятували місто від темряви, не дадуть ворогу взяти реванш”, – підсумував журналіст.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру