Під Києвом, у музеї під відкритим небом поєднається минуле, сьогодення і майбутнє України

Дата: 12.08.2017
Автор:

З нагоди Дня Незалежності  у Музеї народної архітектури та побуту України влаштують національно-патріотичний  фестиваль  «Пирогів патріа фест».  На три дні (з 24 по 26 серпня)  Пирогів перетвориться на своєрідний ігровий майданчик: історичні реконструкції, виставки та демонстрації, майстер-класи, еко-платформа, кухні народів України та дегустації, змагання та показові виступи, ярмарки ветеранських бізнесів, форуми та диспути, просвіта та наукові лабораторії, театрально-концертні дійства.

- Це фестиваль для усіх, хто бажає відчути гордість за своїх героїв. Для тих, хто цікавиться, чим сьогодні живе Україна, як жили наші діди-прадіди та думає над тим,  яким буде наше спільне майбутнє, адже  кожен з нас може вплинути на те, якою стане наша країна, – розповів директор Національного музею народної архітектури та побуту України  Юрій Бойко під час прес-конференції в інформаційному агентстві “Укрінформ”.
Співорганізатор фестивалю “Пирогів патріа фест” проект Ветерано Сервіс представить історії успіху бізнесів ветеранів АТО, їх продукцію та послуги, а також майстер-класи й консультації захисників України.

Програма фестивалю:

24 серпня 2017р. СУЧАСНЕ УКРАЇНИ – військово-патріотичні змагання, тренінги, навчання, навчання тактичної медицини, ветеранські унікальні бізнеси, рятувальні та реабілітаційні тварини, демонстрація успішного досвіду адаптації до складних умов життя, інженерні розробки школярів для воїнів АТО.
25 серпня 2017р. МИНУЛЕ УКРАЇНИ – медицина минулого, бойові мистецтва пращурів, виставки історичних подій боротьби за незалежність, демонстрація вкладу українців до людської спадщини своїми досягненнями в мистецтві та культурі, науці, спорті та військових подіях.

26 серпня 2017р. МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ – новітні технології, інженерія, кібербезпека, екологічні системи та енергетика майбутнього, ознайомлення з новими еко-технологіями, ознайомлення щодо основних стратегій розвитку держави, екологія житла майбутнього.

Коли: 24-26 серпня 2017р
Де:  Національний  музей народної архітектури та побуту України у Пирогові
Вартість вхідного квитка – 60 гривень.
Для ветеранів АТО, інвалідів АТО вхід – безплатний.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру