Українець прославився тим, що заробляє мільйони доларів… грою в покер

Дата: 09.04.2017
Автор:

Чемпіон найпрестижніших турнірів EPT, PCA і Світової серії покеру Євген Качалов вже кілька років утримує лідерську позицію в списку найбільш успішних українських покеристів, і, судячи з результатів його останніх виступів, зменшувати обороти гравець не планує, повідомляють Патріоти України з посиланням на Корреспондент.net.

На даний момент сума кар’єрних виграшів Євгена за виступи на оффлайн змаганнях перевищує позначку в $ 8,900,000, а кількість влучень в зони призових виплат на турнірах різного масштабу вже давно перевалило за сотню!

Народився Євген 21 лютого 1981 року в Києві, а в віці 10 років разом з батьками переїхав до Нью-Йорк, США. Тут же Качалов здобув освіту в сфері фінансів і міжнародного бізнесу, яка обіцяла йому солідну кар’єру на ринку цінних паперів. Втім, попрацювати за фахом хлопцеві довелося зовсім недовго, адже відразу ж після отримання диплома він виявив в собі талант до заробітку за допомогою інтелектуальних ігор.

Шлях українця в світ професійного покеру пролягав через етапи захоплення настільними і комп’ютерними іграми. Заробивши деяку популярність в колах геймерів, Качалов захопився онлайн-покером де завдяки інтелекту та дисципліні швидко був помічений більш досвідченими колегами.

В онлайні Євген розвивався поступово, неспішно нарощуючи банкролл і просуваючись по лімітах. Незабаром Качалов прийняв рішення залишити свою роботу на біржі і присвятити весь вільний час грі в покер.

«Нехай я і був непоганим трейдером і любив свою роботу, покер опанував мною. Приблизно за рік до цього моменту я зрозумів, що не можу займатися двома справами одночасно і процвітати в них. Покер давав свободу і можливість подорожувати, тому вибір був очевидний», – розповідає сам професіонал про причини переходу в професійну лігу.

Перші призові за оффлайн виступ Качалов заробив вже в грудні 2004 року, коли в турнірі Five Diamond World Poker Classic зі стартовим внеском $ 3,000 фінішував п’ятим і отримав $ 47,868. Зароблені гроші він витратив на бай-ін Головної події WPT, де зайняв 35-е місце і виграв $ 27,227. Всього за перший рік професійної кар’єри Євген проходив в призові зони 8 разів.

У 2007 році ім’я Качалова стало відомо на весь світ завдяки перемозі покериста в турнірі Doyle Brunson Five Diamond World Poker Classic. Тоді за потрапляння на першу сходинку турнірної таблиці Євген заробив $ 2,482,605. До сих пір цей результат залишається головним рекордом в кар’єрі Євгенія.

Пізніше українець зумів також завоювати кілька трофеїв EPT, стати чемпіоном PCA і заробити легендарний золотий браслет Світової серії покеру. Разом з тим Качалов продовжує грати в онлайні і має в своєму активі кілька перемог на WCOOP і SCOOP. У 2011 році Євген отримав титул «Кращий гравець року» за версією журналу BLUFF.

Зараз Євген продовжує активно брати участь в найбільших світових покерних чемпіонатах, регулярно займаючи призові місця. У вільний від покеру час Качалов приділяє увагу і іншій своїй пристрасті – кіберспорту. Нещодавно українець розповів про свій новий проект Team QLASH – кіберспортивній команді, що встигла показати непогані результати на відомому ігровому чемпіонаті Italian Gaming League.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру