На теренах славетної Колківської республіки 6-9 травня знову «воюватимуть» молоді повстанці

Дата: 01.04.2017
Автор:

На теренах славетної Колківської республіки, де у 1943 р. існувала невеличка незалежна територія Української повстанської Армії, відбудеться Всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2017». 

Цього року захід проходитиме із 6 по 9 травня, на території Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Організаторами заходу є ГО «ВМР «Національний Альянс», ВОО «Студентське Братство Волині», за підтримки Міністерства молоді та спорту України та управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

Реєстрацію на гру розпочато. Не проґавте можливість взяти участь у одній з найочікуваніших подій року, яка відбудеться у Волинській області!

«Звитяга» – це гра-відтворення повстанського життя та боїв в природних умовах, серед вікових дубів – свідків подій багатьох воєн наших предків. На учасників чекають непрохідні болота та лісові хащі, випробовування та перевірка на сміливість, молоді друзі-однодумці із різних куточків країни, дух перемоги та побратимства. У грі відтворюється військовий впоряд і звичаї Української повстанської армії із обов’язковим дотриманням суворих правил.

Ця гра буде вже дванадцятою і об’єднає на терені 350 юних звитяжців, щоб вшанувати пам’ять героїв УПА і вчитися захищати Україну, як зараз це відважно і жертовно чинять воїни АТО.

Щоб стати учасником особі повинно бути від 16 років. Потрібно заповнити онлайн-анкету за посиланням: http://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line. Від учасників теренової гри вимагається спілкуватися українською мовою, не палити, не вживати алкоголю та виконувати накази проводу сотні.

Також в мережі можна подивитися промо-відео гри: https://www.youtube.com/watch?v=-7dxhzJeDxA

З деталями теренової гри «Звитяга» можна ознайомитися на сайті: http://zvytjaga.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру