У Корсуні на Черкащині СБУ “пов’язала” бойовика “ДНР”, який перебував… у алкогольній “комі”

Дата: 28.03.2017
Автор:

Як повідомляють корсунські ветерани війни, вихідними в Корсунь-Шевченківському місцевими поліцейськими був затриманий Ігор Мороз. Він був найманцем російських окупаційних військ на Донбасі. Наразі, за інформацією референта корсунської спілки воїнів АТО, ветерана війни Олега Собченка, Мороз перебуває під наглядом правоохоронців, інформує «Дзвін».

– На минулому тижні з’явилась інформація, що Ігор Мороз повернувся в Корсунь. Відразу ж він був затриманий… в стані «алкогольної коми». Ще в 2015 році стало відомо, що наш корсунський п’яниця поїхав воювати за росіян на Донбасі, де став «елітою ДНР», – розповів пан Собченко.

Коли Мороз жив у Корсуні, то був фактично маргіналом. Не хотів працювати, ходив по Корсуні просив гроші на випивку. Лікувався від алкоголізму. Єдиним місцем, де Мороз став потрібен – «армія ДНР».

– Наразі Ігор Мороз, за моїми даними, протверезів, його відкачали наші лікарі, і йде на повну співпрацю зі слідством. Його судитимуть за 258-ою статтею ККУ – тероризм, – описав ситуацію ветеран «Азова» Олег Собченко.

www.procherk.info

Ще зовсім недавно він красувався "у позі лотоса" в обнімку з прапорцем фейкової "ДНР"...

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру