Екс-депутат Держдуми РФ порівняв Росію з нацистською Німеччиною

Дата: 14.02.2017
Автор:

Денис Вороненков був депутатом Держдуми у 2011-2016 роках. Входив до комуністичної фракції. Виїхав із Росії у жовтні 2016 року. У грудні отримав громадянство України. Вороненков свідчив українській прокуратурі у справі Віктора Януковича у кінці січня 2017-го, повідомили ЗМІ.

Екс-депутат Держдуми Росії Денис Вороненков порівняв Росію з нацистською Німеччиною та назвав грубою помилкою приєднання Криму. Про це він розповів у інтерв’ю“Цензор.НЕТ”, повідомляють Патріоти України.

“Ситуація в Росії зараз, як у нацистській Німеччині Гітлера. Ціла держава зійшла з розуму саме в псевдопатріотичному чаді. Крим став лакмусовим папірцем – він об’єднав Росію навколо ідеї щось сп***дити у свого сусіда”, – сказав екс-депутат.

За словами Вороненкова, він не голосував у Держдумі за приєднання Криму до Росії. Це зробили за нього інші члени фракції Комуністичної партії Російської Федерації, хоча довіреності він не давав.

Також він заявив, що в Росії фальсифікують результати виборів від муніципальних до федеральних, а Федеральна служба безпеки узурпувала повноваження всіх силових відомств у країні.

Вороненков підтвердив, що дав свідчення українській прокуратурі у справі Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

“Він зрадив Україну, причетний до масових вбивств людей, утік в іншу країну і закликав війська іншої держави знищувати свій народ”, – говорить він.

Екс-депутат Держдуми РФ Вороненков вибрав для себе життя у вільній Україні

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру