Андрій Білецький звернувся до “Азову” з вітанням з нагоди другої річниці звільнення Широкиного

Дата: 12.02.2017
Автор:

Андрій Білецький, широко відомий в Україні і за її межами (особливо в Росії) як засновник і почесний командир полку “Азов”, звернувся до побратимів з нагоди чергової річниці славетної перемоги під Маріуполем:

“Слава Україні! Бойові Побратими, Друзі! Два роки тому ми здобули героїчну перемогу. У лютому 2015 – прапори АЗОВу замайоріли над звільненими українськими землями. Широкинська наступальна операція і до цього дня залишається найуспішнішим військовим чином за три роки війни з РФ Ця перемога стала частиною славної історії української зброї. Ця перемога довела, що ми здатні не лише захищати, а й атакувати, відвойовувати не дивлячись на того, з ким ми ведемо боротьбу.

У час наступу нас було не багато, ми володіли не всіма видами озброєння. Але у нас була Ідея і ми були об’єднані духом бойового побратимства. Ми знали, що поруч завжди буде плече побратима, а за нашими спинами когорта безсмертних: дружинників Київської Русі, козаків, крутянців та вояків УПА З нами була сила, а перед нами – Правда. Ми стали сильнішими за всі армії Світу – ми стали втіленням наших Предків, що з часів Святослава вийшли у переможний бій за нашу Могутню, Соборну та Відвічну Україну! Слава Нації!

http://blogs.pravda.com.ua/

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру