Українці викинули бойовиків, які невдало атакували на Світлодарській дузі, з їхніх позицій

Дата: 19.12.2016
Автор:

У результаті вдалої контратаки ЗСУ відвоювали ще декілька сотень метрів української землі...

Один український боєць внаслідок боїв на Світлодарській дузі у неділю зник без вісти, на втрачених бойовиками позиціях були знайдені документи громадян Росії. Про це “Українській правді” повідомив прес-офіцер підрозділу, що стоїть на позиціях в районі дуги.

“Під час учорашніх подій у нас є один зниклий без вісти”, – сказав він. Крім того, він зазначив, що внаслідок відбиття атаки бойовиків, бійці сил АТО зайняли ворожі позиції і закріпились там. “Йдеться не про кілометри, а про кілька сотень метрів”, – уточнив він.

За словами прес-офіцера, на позиціях бойовиків були знайдені документи, які належали як мешканцям Донецької і Луганської областей, так були і документи з ростовською пропискою. “Тобто є свідчення присутності тут російських військових”, – додав прес-офіцер.

Крім того, він зазначив, що на позиціях досі тривають обстріли. “Артилерія продовжує обстрілювати наші позиції. Сьогодні вдень близько першої години вони обстрілювали наші позиції із САУ – 152 мм. Обстріли тривають і зараз”, – зазначив він.

Водночас він не зміг поки підтвердити інформацію, поширену у мережах про нібито взяття у полон одного з бойовиків. Як відомо, минулої доби бойовики атакували позиції ЗСУ на Світлодарській дузі. Метою їх дій було просування в бік н. п. Луганське Донецької області і захоплення стратегічно важливих об’єктів.

Вони вели вогонь з населених пунктів, що не надавало можливості адекватного реагування у відповідь, з метою недопущення втрат серед мирного населення. Всього було здійснено три вогневих нальоти, які тривали 6 та 3 години відповідно. В результаті атак бойовиків у неділю загинули 5 бійців, 16 військових отримали поранення.

Українська правда

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру