Євробачення-2017 пройде в Києві. Без варіантів!

Дата: 09.12.2016
Автор:

Під час Генеральної Асамблеї Європейської мовної спілки (ЄМС), яка проходила в швейцарській Лозанні 8 грудня, було остаточно підтверджено, що Євробачення-2017 буде приймати Київ.

Про це повідомляє “UA: Перший“.

Таке рішення було прийнято, враховуючи звіт виконавчих продюсерів Євробачення-2017 Олександра Харебіна і Вікторії Романової про стан підготовки до проведення конкурсу. Тому в подальшому не може бути жодних дискусій з приводу місця проведення Євробачення-2017.

Представники України під час Генеральної Асамблеї ЄМС представили команду Євробачення-2017 і виконану роботу по підготовці до пісенного конкурсу. Бюджет на Євробачення становить 655, 7 млн гривень, з яких 455,7 млн передбачено в проекті бюджету України, а ще 200 – надає місто-господар пісенного конкурсу Києв.

Також виконавчі продюсери Євробачення-2017 відзвітували про готовність нормативно-правової бази для організації та проведення конкурсу в Україні.

Найближчим часом буде публічно представлена творча концепція Євробачення-2017 – слоган і логотип.

Зараз йде відбір офіційних квиткового і туристичного операторів Євробачення-2017. Вже затверджена творча концепція сцени головної арени пісенного конкурсу. А в кінці грудня – початку січня будуть оголошені ціни на квитки.

Днями також стартує відбір волонтерів та екскурсійного бюро. Розроблена соціальна програма знайомства іноземних гостей з Києвом. Найближчим часом також будуть оголошені локації для проведення церемонії відкриття, червоної доріжки, місця розташування Євроклубу і Євромістечка.

7 грудня президент Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє проводити закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки і проведення Євробачення-2017, за переговорною процедурою.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру