Компанія “КУМ” виготовила серію стендових моделей військової техніки ЗСУ

Дата: 23.11.2016
Автор:

Відома українська компанія «КУМ» (Колекційні Українські Моделі) підготувала серію стендових моделей української військової техніки, яка порадує як колекціонерів, так і простих людей. Про це повідомляє “Військовий Інформатор”.

Український виробник спеціалізується на виготовленні колекційних моделей літаків, а також військової та автомобільної техніки. Родзинкою нової серії стали стендові моделі новітніх українських літаків серії Ан-148, Ан-158 і, звичайно ж, нового військово-транспортного літака Ан-178. У розробці нових моделей брали участь і представники українського оборонного концерну Укроборонпром.

Окрім моделей нових українських літаків, компанія випускає і мініатюрні копії автомобільної техніки, яка знаходиться на озброєнні Української Армії та Національної Гвардії. В цілому «КУМ» має в асортименті більше 300 моделей автомобілів і військової техніки. На українському ринку лінійка стартувала з 30 моделями. Крім того, виробник обіцяє додавати 5-6 новинок щотижня.

Моделі українського виробництва під торговою маркою КУМ включають в себе:

- Моделі української військової техніки, яка використовується в зоні АТО;

- Історичні моделі;

- Моделі цивільного призначення.

Ще однією родзинкою від компанії стала поява і мініатюрних «солдатиків», прототипом яких стали українські військовослужбовці, що беруть участь в бойових діях на Сході України. Компанія КУМ ретельно і з особливою увагою ставиться до своєї продукції і весь процес виробництва: проектування, виготовлення прес-форм, лиття, збір, фарбування, нанесення знаків і зображень – виконують самі. Моделі від компанії «КУМ» продаються вже в зібраному вигляді і в повній «бойовій» розфарбовуванні.

Контакти: (044) 581 83 13. E-mail: kym-models@ukr.net.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру