У Росії – істерика з приводу кадрової політики Трампа

Дата: 21.11.2016
Автор:

Джеймс Меттіс, кандидат на посаду глави Пентагону, давно назвав вторгнення у Крим і на Донбас війною Росії проти України і викликом для НАТО

У Росії почали критикувати новообраного президента США Дональда Трампа за його кадрову політику – призначення на керівні пости противників Кремля. Зокрема, журналіст Володимир Варфоломєєв звернув увагу на матеріал про команду Трампа на пропагандистському сайті, передають Патріоти України.

“Тема на прокремлівському сайті: “Скажені пси” Трампа. Навіщо президент США набирає в команду ворогів Росії”. Любов була недовгою”, – написав він у Twitter. Кремлівські ЗМІ незадоволені кандидатурами Мітта Ромні на пост держсекретаря, генерала Джеймса Меттіса на посаду глави Пентагону, Джеффа Сешнса на пост Генпрокурора, а також Майка Помпео, який може очолити ЦРУ.

“Якщо Трамп все ж зупинить свій вибір на Мітті Ромні, то в зв’язці з суперястребом Меттісом на посаді глави Пентагону він сформує, можливо, найбільш антиросійську адміністрацію з часів Джорджа Буша-молодшого”, – сказано в матеріалі.

Також почали висловлювати занепокоєння і офіційні особи: директор департаменту МЗС РФ з питань нових викликів і загроз Ілля Рогачов заявив, що в Москві не впевнені, що Трамп “зручний” американський президент в питаннях “антитерористичної діяльності”.

У свою чергу голова Комісії Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков заговорив про те, що новообраного главу США “будуть відмовляти” від співпраці з Кремлем.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру