СБУ запобігла вбивству працівника ФСБ, який перейшов на бік України

Дата: 18.11.2016
Автор:

Колишній працівник ФСБ Ілля Богданов

Українські правоохоронці запобігли вбивству злочинним угрупованням, керованим з Росії, екс-офіцера російських спецслужб, який у 2014 році перейшов на бік України, блогера Іллі Богданова. Про відповідну спецоперацію на брифінгу у п’ятницю розповів глава СБУ Василь Грицак, повідомляють Патріоти України з посиланням на “112 Україна”.

За словами Грицака, було затримано групу громадян України, які дали свідчення, що до цього злочину причетний колишній депутат Харківської обласної ради Володимир Розсоха. Глава СБУ зазначив, що це вже друга спроба замаху на Богданова, першій спецслужба запобігла в лютому 2015 року.

У жовтні 2015 року був затриманий кілер, який був засуджений до 8,5 років в’язниці. За словами Грицака, він був завербований співробітниками ФСБ в російському Бєлгороді.

“На цей раз ми отримали інформацію, що Іллю Богданова викрали, незаконно утримують і планують переправити в Російській Федерації”, – повідомив глава СБУ. За його словами, Богданова викрали в Києві і переправили до Харкова. За задумом російських кураторів, його мали вбити, а труп переправити до Росії.

Всього в цій справі – троє затриманих. Про зникнення в Києві Богданова стало відомо 14 листопада.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру