Поліція арештувала бойовика “ДНР” – особистого охоронця самопроголошених “мерів” Слов’янська

Дата: 15.11.2016
Автор:
Поліція затримала бойовика, який брав участь в окупації Слов’янська у 2014 році, у тому числі – як охоронець самопроголошених “народних мерів” міста.

Про це повідомляє прес-служба донецької поліції.

Згідно з повідомленням, чоловік, будучи безробітним, приєднався до бойовиків у 2014 році. Йому видали автомат, магазини до нього та “довірили” охорону захопленої будівлі СБУ на блокпості поблизу неї.

Арештованому бойовику загрожує до 8 років позбавлення волі.

“Потім він перейшов до охорони міської ради, а далі його ще підвищили. Чоловік став особистим охоронцем “народного мера” (В’ячеслава) Пономарьова. Але на цій “посаді” він пробув недовго – вже незабаром самі ж терористи затримали “народного обранця”, підозрюючи його у крадіжках гуманітарної допомоги”, – розповіли у поліції.

Пізніше, за даними правоохоронців, бойовик став охороняти нового “народного мера” Володимира Павленка, ” на якого той працював до звільнення міста від терористів”.

“У липні 2014 року, коли українська армія звільняла місто, він разом зі своїм “мером”, усілякими обхідними дорогами втік до Краматорська. Там зустрівся зі своїми старшими “бойовими товаришами”, передав їм свою зброю та поїхав до Донецька”, – додали в поліції.

Після цього, за даними правоохоронців, чоловік переїхав до Маріуполя, де жив у орендованих квартирах і перебивався випадковим заробітком.

Підозрюваного затримали, йому вже оголошена підозра і загрожує до 8 років позбавлення волі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру