Бойовик здався українській владі зі словами: “ДНР – приречена!”

Дата: 08.11.2016
Автор:

Розвал армії “ДНР” та втеча бойовиків тривають на Донбасі. Черговий випадок переходу “ДНРівця” на сторону України було зафіксовано вчора в зоні АТО. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на дані поліції Донецької області, інформують Патріоти України.

У поліції кажуть, що випадків втечі бойовиків стає все більше.

Як повідомив сам бойовик, він пішов служити в армію “ДНР” навесні 2014 року. Його роботою було “готувати їжу і контролювати блокпости на дорогах в Слов’янську”.

Бойовик був зачарований ідеями “русского мира”, проте згодом “усвідомив їх нікчемність”.

Як передають ЗМІ, бойовик поневірявся по Донецькій області і боявся повертатися додому цілих 2 роки, і тільки зараз він вирішив повернутися додому. Причиною повернення стала безперспективність перебування в “ДНР”.

Згідно з українським законодавством, колишній бойовик буде звільнений від кримінального переслідування після того, як силовики підтвердять відсутність у нього серйозних злочинів перед Україною.

У поліції також зазначили, що випадків втечі бойовиків в Україну стає все більше, всі вони говорять про те, що “ДНР” приречена.

Додамо, жителі “ДНР” заявляють про повальні злидні, високі ціни, відсутність хоч якогось просвітку, до того ж в “республіці” знову не виплатили обіцяну надбавку до пенсії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру