“Азов” створив партію “Національний корпус” і провів багатотисячний “Марш Нації” в Києві (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дата: 15.10.2016
Автор:

Цивільний корпус «Азов» створив політичну партію «Національний корпус». За результатами голосування делегатів, партію очолив народний депутат України, екс-командир полку «Азов» Андрій Білецький. У програмі нової партії – ставка на власну армію у розв’язанні російсько-українського конфлікту на Донбасі, розвиток економіки з подальшим відновленням ядерного арсеналу, та військово-політична інтеграція з країнами Балтії та іншими послідовними союзниками України у Центральній Європі. Аналітики зауважують, що «Національний корпус» буде спиратися на праве крило українських виборців, повідомляє “Радіо Свобода”.

Рішення про створення політичної партії «Національний корпус» активісти «Азову» та ветерани бойових дій на Донбасі ухвалили на з’їзді в Києві 14 жовтня. За результатами голосування делегатів з’їзду, політсилу на чотири найближчі роки очолив народний депутат України, екс-командир батальйону «Азов» Андрій Білецький. Його першим заступником став керівник штабу ЦК «Азов» Назар Кравченко.

​Виступаючи перед однопартійцями, Андрій Білецький виклав своє бачення нової політичної сили.

​«Що зараз потрібно? Гарна програма партії? Сто ефірів та обговорень? Цим Україна вже наїлася. Ми маємо стати партією реальної дії. Нічого – крім дії. Ніяких слів, біл-бордів, витрачання часу на телешоу, дебати і подібні речі. Наші дії, наша щоденна робота повинні стати найкращою агітацією, найкращою політичною рекламою для нашої партії», – проголосив Білецький, і пообіцяв своїм однопартійцям «багато роботи».

Делегати також затвердили статут і програму партії. Зокрема, «Національний корпус» виступає за відновлення ядерного потенціалу України, націоналізацію стратегічних підприємств і легалізацію вогнепальної зброї. Крім того, згідно з програмою, партія має намір ініціювати громадські обговорення питання відновлення в Україні страти за державну зраду і розкрадання в особливо великих розмірах державних коштів для чиновників вищих рангів. У програмі визнають, що Захід не зміг належно відреагувати на російську агресію щодо України, відтак нова партія пропонує вибудовувати військово-політичний союз «Міжмор’я» – із країнами Балтії та іншими державами Центральної Європи, які показали себе як послідовні союзники України.

Ввечері того ж дня, 14 жовтня, “азовці” провели рекордний за кількістю учасників (до 10 тисяч) Марш Нації – в пам’ять про воїнів УПА та інших борців за Волю України – в усі часи її історії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру