На площі перед “Київською фортецею” відбувся перший випуск сержантів військової школи ім. полковника Є.Коновальця

Дата: 01.10.2016
Автор:

29 вересня в Києві на площі перед музеєм “Київська фортеця” відбувся перший випуск сержантів військової школи імені полковника Євгена Коновальця, заснованої у квітні 2016 року за ініціативою полку Національної гвардії України “Азов”. 

Упродовж кількох місяців перший експериментальний набір курсантів сержантської школи пройшов курси з тактики, топографії, психологічної підготовки та роботи зі ЗМІ від офіцерів країн-членів НАТО. Крім цього, у навчальний план школи входила посилена фізична та вогнева підготовка за принципово новою програмою Північно-Атлантичного Альянсу, яка спрямована на сучасні бойові дії за стандартами. З півсотні учнів до випуску дійшли 25 найкращих – незабаром вони вирушать служити в зону АТО, повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на ЛІГА.net.

Звання, отримане в сержантській школі імені Євгена Коновальця, визнає Національна гвардія МВС України й інші силові структури. Якщо випускником школи захоче проходити службу в іншому підрозділі МВС, звання сержанта за ним зберігається, – повідомив керівник школи Георгій Купарашвілі.

Другий набір сержантської школи імені Євгена Коновальця стартує вже найближчим часом. Цього разу планують випустити близько півтори сотні сержантів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру