Тактичні військові навчання показали високий бойовий рівень резервістів

Дата: 17.09.2016
Автор:

В Україні завершилися тактичні військові навчання резервістів. Як заявив начальник Генштабу Віктор Муженко, резервісти показали високу мобілізаційну здатність і свідоме ставлення до військового обов’язку, виконавши всі поставлені перед ними завдання на навчаннях. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Міноборони України.

“У Збройних Силах України підбито підсумки тактичних навчань бригадного рівня за участю резервістів. У заході, який відбувся під керівництвом начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії Віктора Муженка, взяли участь керівники органів військового управління та командири військових частин, які були залучені до проведення навчань.

— Бригадні навчання продемонстрували дві речі. По-перше, практика доукомплектування бойових бригад резервістами дала очікувані результати. Резервісти, в тому числі у складі змішаних екіпажів, діяли впевнено, що дозволило виконати всі завдання. З іншого боку — самі резервісти показали високу мобілізаційну спроможність, свідоме ставлення до військового обов’язку. Це досвідчені воїни, з досвідом бойових дій. Таких в нас вже більше 85 тисяч, що само по собі є суттєвим внеском у бойову спроможність Збройних Сил, — зауважив генерал армії Віктор Муженко.

До навчань, які пройшли у чотирьох бригадах Сухопутних військ та Високомобільних десантних військ, залучалися резервісти з розрахунку до 1000 осіб на одну бригаду. Вони пройшли злагодження в складі бойових підрозділів та екіпажів, відпрацьовували різноманітні тактичні дії. Резервісти, які залучалися до дій Високомобільних десантних військ, змогли здійснити стрибки з парашутом.

Як очікується, до кінця місяця подібні навчання будуть проведені ще у п’яти бригадах Збройних Сил України.

— Під час навчань організація роботи всіх структур була високою. Процес пішов. Наступний етап навчань буде ще більш активним, — підсумував генерал армії України Віктор Муженко”, – йдеться у повідомленні.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру