“Міс України-2016″ стала 18-річна студентка з Дніпра

Дата: 03.09.2016
Автор:

"Міс України-2016" Олександра Кучеренко

У Києві на сцені МЦКіІ в Жовтневому палаці відбувся фінал Національного конкурсу краси “Міс Україна-2016″. Переможницею стала 18-річна Олександра Кучеренко з Дніпра.

Дівчина в 2015 р. закінчила середню школу з золотою медаллю. А зараз здобуває вищу освіту у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка за спеціальністю “Диктор та ведучий телепрограм”.

“Не уявляю своє життя без бально-спортивних танців: займаюся з 5 років, маю безліч нагород і досягнень, двічі брала участь у “Blackpool Dance Festival” у Великобританії. Захоплююся верховою їздою і лижним спортом”, – каже Олександра. Дівчина вільно володіє англійською мовою, захоплюється верховою їздою і лижним спортом.

Першою Віце-міс стала Дарина Буянова (Київ), другою Віце-міс обрали Валерію Шацьку (Донецьк). Титул “Міс Земля Україна” і приз у 150 тисяч грн завоювала Олена Бедра. Титул “Miss Ukraine international” дістався Вікторії Кіосе.

За корону королеви в цьому році боролися 25 найкрасивіших українок віком від 17 до 24 років, відібраних з більш ніж 15 000 претенденток, які пройшли багатоетапний національний кастинг і представляють різні регіони України. Стрункі красуні дефілювали у вечірніх сукнях і купальниках.

До складу журі входили екс-модель Влада Литовченко, український модельєр Андре Тан, провідний дизайнер Юлія Айсіна, телеведучий Дмитро Комаров, ресторатор Микола Тищенко, актор Володимир Горянський, модель Аліна Байкова та інші.

Переможниць обирали під пісні JAMALA, Monatik і Alekseev. А хедлайнером конкурсу став Макс Барських, визнаний Співаком року за підсумками першої церемонії нагородження М1 Music Awards-2015.

Зазначимо, що конкурс проходив 25-й раз. Девіз цього року – “Природна краса – краса майбутнього”.

Переможниця конкурсу представлятиме Україну на престижному міжнародному конкурсі краси “Міс Світу”, який пройде в грудні у Вашингтоні.

 Сегодня

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру