На базі “Азову” вшанували пам’ять “Кузьміча” – полкового інструктора з Черкас

Дата: 27.08.2016
Автор:

26 серпня на базі полку “Азов” в Урзуфі на Донеччині відбувся захід, присвячений другій річниці загибелі В’ячеслава Галви (позивний “Кузьміч”) – бойового інструктора, що займався підготовкою бійців “Азову”  та разом із ними брав участь у бойових операціях.

“В’ячеслав Галва («Кузьміч») був справжнім професіоналом своєї справи і багато часу присвячував тому, щоб передати свій досвід азовцям, – повідомляє прес-служба “Азову”, – 26 серпня 2014 року В’ячеслав трагічно загинув. У нього залишилася дружина та чотири дитини. Азовці зібралися на плацу, щоб вшанувати пам’ять загиблого побратима. Пам’ятаємо! Помстимося!”

Довідка

В’ячеслав Галва (“Кузьміч”) –професійний військовий родом з Черкас, полковник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, бойовий інструктор, який займався підготовкою бійців батальйону “Азов”, разом із якими брав участь у бойових діях.

У складі розвідувального підрозділу батальйону першим увійшов у звільнений від ворога Новоазовськ 25 серпня 2014 року. Загинув наступного дня.
Похований на Байковому кладовищі в Києві.

Підготував Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру