Режисер “Гвардії” зніме фільм про битву під Крутами

Дата: 20.07.2016
Автор:

Режисер Олексій Шапарєв ( “Гвардія”, “Правило бою”) повідомив “Вістям”, що зібрався знімати історичну драму “Крути. 1918″. Бюджет картини немаленький за українськими мірками – 54 мільйони гривень. Частина з них готове дати Держкіно.

Аверкій Гончаренко комадував збройними силами УНР у бою під Крутами

“Кастинг ще йде, – розповідає Шапарєв. – Я не беру тут всю свою команду акторів, наприклад, Олексія Горбунова, тому що мені потрібна портретна схожість з реальними історичними персонажами”.

У фільмі мова йде про бій під селом Крути (120 км від Києва), де війська Української Народної Республіки (УНР) намагалися в нерівній сутичці (офіцери, юнкери, студенти) зупинити переважаючі частини червоногвардійців, що наступають на Київ.

“Уже вирішено, що Дмитро Ступка зіграє молодого командира чорносотенців, а Анатолій Пашинін зіграє командувача підрозділами Армії УНР під Крутами Аверкія Гончаренка”, – поділився режисер.

Зйомки картини заплановано на грудень 2016 року.

Актора з Росії Анатолія Пашиніна у нього на батьківщині називають "фанатом украінской бандеровской нєзавісімості". Він з гордістю носить на грудях шеврон "Азову"

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру