Погана новина для сепаратистів: вони “випросили” повернення на фронт полків спецпризначення “Азов” та “Донбас”

Дата: 23.06.2016
Автор:

На передову в зону проведення АТО повертаються легендарні полки спеціального призначення Нацгвардії України “Азов” і “Донбас”, а також навчена за стандартами НАТО бригада швидкого реагування НГУ, яка складається з найкращих ветеранів бойових дій на сході.

Про це розповів радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, повідомляє прес-служба МВС  України.

“Насамперед йдеться про оперативну бригаду швидкого реагування НГУ, а також полки спеціального призначення “Азов”, “Донбас”. Вони повернуться на передову і будуть виконувати притаманні їм функції безпосереднього зіткнення із ворогом”, – зазначив Шкіряк.

За його словами, зазначені підрозділи, за його словами, не раз довели високу боєздатність та ефективність на початку конфлікту на Донбасі.

“Зараз, під час чергової ескалації конфлікту, позиції ЗСУ щоденно підпадають під обстріли терористів, активізувалися ДРГ противника і снайпери. Тому повернення добровольців, які свого часу наводили жах на сепаратистів, а нині пройшли професійний військовий вишкіл, є виправданим”, – додав він.

Нагадаємо, у Головному управлінні розвідки повідомили, що російські окупаційні війська намагаються витіснити сили АТО в районі Авдіївки, Мар’їнки та Новотроїцького.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру