Україна запускає серійне виробництво власних безпілотників і відпрацьовує методи знищення чужих

Дата: 31.05.2016
Автор:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов відвідав випробування на одному з військових полігонів безпілотних літальних апаратів, у тому числі бойових, значна частина яких зроблена в Україні. Про це повідомляє прес-служба РНБО.

Секретар РНБО заявив про необхідність налагодити серійне виробництво оперативно-тактичних і стратегічних безпілотників, здатних виявляти загрозу на далеких відстанях ще на території агресора.

“У нас вже запущено серійне виробництво тактичних безпілотних комплексів, які здійснюють розвідку і корегування вогню, але поки відсутнє серійне виробництво бойових безпілотників”, – сказав секретар РНБО, додавши, що кілька зразків безпілотників бойового застосування були випробувані на полігоні, “кращі з них будуть доопрацьовані, а їх виробництво поставлено на конвейєр”.

За його словами, до виробництва безпілотників має приєднатися держпідприємство “Антонов”, “яке найближчим часом повинне забезпечити виробництво оперативно-тактичних і стратегічних безпілотних літальних апаратів, здатних виявляти загрозу на далеких відстанях ще на території агресора, а також здатних нести потужні ракети” повітря -земля “.

“Окреме завдання, яке ми ставимо перед конструкторами і виробниками, – це ефективні засоби для боротьби з ворожими безпілотниками, які дозволяють швидко їх знайти і знешкодити”, – заявив Турчинов.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру