Слово “Азова”: Києвом пройшов марш “Вимоги Нації – НІ капітуляції!”

Дата: 20.05.2016
Автор:

Сьогодні, 20 травня, центром Києва прокрокував багатотисячний марш «Вимоги Нації – ні капітуляції». Участь у акції взяло щонайменше 10 тисяч чоловік. Про це  свідчать фотографії з заходу.

Хода розпочалася біля монумента Батьківщини-Матері. Колону очолив Харківський осередок Цивільного Корпусу АЗОВ. Попереду їхали машини, вигукувалися заряди та лунав бойовий дріб по тулумбасу, який виконували «Чорні Запорожці» – сучасні однодумці однойменного легендарного формування часів визвольних змагань.

Марш прямував до стін Парламенту, аби сказати рішуче НІ капітуляції нашої держави у війні, та закликати владу проводити вибори на Донбасі виключно після відновлення контролю над державним кордоном України.

Гасла «Слава Україні!» та «Україна понад усе!» прозвучали першими під час руху колон патріотів. Гаслом «Схід і Захід разом» усі учасники ходи наголосили на тому, що підтримати Вимоги Нації приїхали українці з усіх куточків держави: від Маріуполя до Луцька, від Харкова до Ужгорода. На половині пройденого шляху столицею у диму піротехніки гучно пронеслися «Буде Україна вільна, буде ненька самостійна!» та «Одна єдина соборна Україна!» Протягом усієї ходи до активістів Цивільного Корпусу АЗОВ приєднувалися небайдужі кияни та гості столиці. Також чимало людей цікавилося заходом, фотографували масштабний всеукраїнський марш, яких вже доволі давно не бачила столиця.

Як тільки марш дійшов до Верховної Ради, перед усіма присутніми слово взяв Лідер Азовського руху Андрій Білецький, який заявив, що акція «Вимоги Нації» – попереджувальна, і додав: «Якщо влада спробує провести вибори на Донбасі, ми винесемо цих депутатів і знайдемо нових». Промова Андрія Білецького закінчилася оплесками усіх присутніх 10 тисяч активістів перед стінами Парламенту. Також слово мали Степан Хмара – політв’язень радянських таборів, Василь Шкляр – один із найвідоміших сучасних українських письменників та друг Хантер – командир роти 23-го БТрО.

Завершився марш «Вимоги Нації – ні капітуляції» запаленням активістами фаєрів та прочитанням Молитви Українського Націоналіста.

http://azov.press/

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру