Букмекери називають Джамалу абсолютним лідером другого напівфіналу “Євробачення”

Дата: 12.05.2016
Автор:

Ставки гравців букмекерських компаній пророкують перше місце серед учасників другого напівфіналу українській співачці Джамалі, яка представить на суд глядачів і журі глибоку композицію “1944″ про депортацію кримських татар, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У четвер, 12 травня, в Стокгольмі пройде другий півфінал музичного конкурсу “Євробачення – 2016″.

Увечері на сцені “Глобен” співатимуть учасники з Латвії, Польщі, Швейцарії, Ізраїлю, Білорусі, Сербії, Ірландії, колишньої Югославської Республіки Македонії, Литви, Австралії, Словенії, Болгарії, Данії, України, Норвегії, Грузії, Албанії та Бельгії.

З них продовжити боротьбу у фіналі зможуть тільки 10 конкурсантів.

“Гравці найбільше вірять в перемогу України і Австралії в другому півфіналі. Україна, до того ж, на другому місці після фаворита Росії, претендує на перемогу в фіналі в суботу”, – повідомив представник компанії Unibet Юнас Нільссон.

Букмекерські компанії Unibet і Ladbrokes роблять ставки на наступних фіналістів: Україна, Австралія, Сербія, Болгарія, Латвія, Бельгія, Ізраїль, Польща і Норвегія.

Також передбачається, що боротьба за десяту позицію може розгорнуться між Литвою, Словенією, Данією, Грузією та Білоруссю.

Нагадаємо, популярний в Росії критик Гаспарян заявив, що“1944″ у виконанні Джамали, безперечно, пісня-переможець “Євробачення – 2016″.

Російський журналіст і музичний критик Артур Гаспарян, переглянувши всі репетиції конкурсантів “Євробачення”, назвав пісню, номер і вокал української учасниці Джамали, безперечно, кращими в цьому році.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру