Безвізовий режим з Євросоюзом громадяни України мають отримати вже восени 2016-го

Дата: 12.05.2016
Автор:

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Клімпуш-Цинцадзе передбачає, що громадяни України отримають безвізовий режим з Європейським Союзом вже восени 2016- го. Про це  повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

“Я сподіваюся, що на той запит, законодавчий запит, який відправила Європейська комісія Раді ЄС та Європейському парламенту, ми до кінця літа повинні б отримати позитивну відповідь”, – зазначила вона. За її словами, до кінця літа всі необхідні питання будуть вирішені.

“Я думаю, що восени наші громадяни, всі ми разом з вами, якщо зробимо біометричні паспорти, то будемо мати можливість їздити в Європу без віз”, – резюмувала Клімпуш-Цинцадзе.

Незважаючи на це, при перетині кордону все-таки потрібно підтверджувати мету поїздки за допомогою документа про бронювання готелю або запрошення.

Нагадаємо, Україна виконала всі необхідні зобов’язання і отримає візову лібералізацію в 2016 році.

Єврокомісар з питань Європейської політики сусідства та розширення ЄС Йоханнес Хан заявив про те, що Україна виконала всі зобов’язання перед Євросоюзом, тому може очікувати лібералізацію візового режиму.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру