Попередження Москві від Одеси: “Здесь вам – не тут!”

Дата: 07.05.2016
Автор:

Одеса, 2 травня 2016 року

У світлі знову обговорюваних провокацій, можливих в Одесі на День Перемоги, популярний блогер Serg Marco вирішив пояснити, що буде насправді, якщо раптом проросійськи налаштовані провокатори безладів, спробують в Одесі провернути той же сценарій, за яким створювалися терористичні “ДНР / ЛНР. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

Одеса за його словами, це місто, що не має національності, місто – яке пережило не одне потрясіння, що виникло на міжнаціональному і етнічному грунті.

“В Одессе веками жили украинцы, евреи, россияне, греки, чеченцы. Все жили в мире, так как понимали, что если тронуть одного, то выражаясь языком одесского менталитета, будет: ой, а зачем оно мне надо. В Одессе всегда понимали, что бывает, когда рушится эта хрупкая гармония”, – пише блогер.

На його думку, велика помилка ФСБшників полягала в тому, що росіяни вирішили розкрутити сепаратистські рухи в Одесі за принципом бунтів в інших містах, абсолютно не розуміючи того, що Одеса завжди вимагала особливого до себе підходу.

“Сепаратисты видели пассивность населения и отсутствие агрессивного к ним настроя, и не правильно поняли этот настрой, решив поступить как в Донецке. И чем все это закончилось, вы уже знаете. Так вот говоря об Одессе, скажу, что здесь надо учитывать самый основной контраст – вам здесь не тут!

При попытке захвата Одесса покажет такие когти, что Кадыров поймет, что не тех бандеровцев учили бояться сепаратистов. И шоб вы так жили, как Одесса будет смеяться, что ее захватили”, – іронічно підсумовує блогер.

Він упевнений, що Одеса, те особливе місто, яке стійко вистоїть та відкине всі сепаратистські наміри. “Так что Одессу трогать не стоит, себе дороже выйдет”, – попереджає Serg Marco.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру