У телеефірі стартували “Щоденники Євробачення”

Дата: 06.05.2016
Автор:

До офіційного відкриття Євробачення-2016, яке відбудеться вже цієї неділі, 8 травня, лишається зовсім мало часу. Делегації сорока двох країн-учасниць днями прибули до Стокгольма і розпочалися репетиції конкурсантів на сцені Globe Arena.

Найекслюзивніші й націкавіші подробиці перебування у Стокгольмі представниці України Джамали, а також про останні приготування до гранд-шоу UΛ:Перший показуватиме щодня – у “Щоденниках Євробачення-2016″. Випуски проекту виходитимуть в ефірі телеканалу вже від  5 травня. Перший “Щоденник” дивіться о 21:35, одразу після випуску “Новин”. Передаватимуть усе найцікавіше зі Стокгольма Тімур Мірошниченко і Богдан Кутєпов.

“Насамперед обов’язково покажемо глядачам, як добиралися до столиці Швеції, познайомимо з усією нашою делегацією. Згодом розкажемо про перші репетиції, а також про арену й інноваційну сцену, на якій у другому півфіналі Джамала представлятиме Україну. Звичайно, розповідатимемо найцікавіші факти цьогорічного Євробачення. Та у будь-якому разі головною героїнею “Щоденників” буде наша Джамала” – ділиться ведучий Тімур Мірошниченко, який уже одинадцятий рік поспіль є незмінним коментатором міжнародного пісенного конкурсу.

Журналіст hromadske.tv Богдан Кутєпов на Євробаченні опинився вперше. І у першому випуску “Щоденників Євробачення-2016″ він точно поділиться власними враженнями і спостереженнями.

 Нагадаємо, що перший і другий півфінали Євробачення-2016 відбудуться 10 і 12 травня, а фінал – 14-го. Усі три шоу наживо ексклюзивно показуватиме телеканал UΛ:Перший.

www.1tv.com.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру