Карикатури у соцмережах висміюють “успіхи” росіян в освоєнні космосу

Дата: 06.05.2016
Автор:

Будь-які сигнали з супутника SamSat-218, який тільки з другої спроби стартував з російського комодорому “Восточний”, перестали надходити.

“В даний час (станом на 5 травня) за результатами аналізу з приймача супутника SamSat-218 не фіксуються навіть слабкі сигнали або шуми”, – сказало джерело в ракетно-космічній галузі РФ.

Раніше повідомлялося, що російський космічний апарат, запущений з космодрому “Восточний”, не виходить на зв’язок. Потім стало відомо, що супутник, який запустили з космодрому “Восточний”, надсилає уривчасті сигнали.

Першочергово, запуск супутника  планувався на 27 квітня, однак він був перерваний на останній хвилині перед стартом і відбувся на наступний день, 28 квітня. Хоча навіть це піддається сумнівам експертами, які вказують на “несостиковки” у відео начебто “успішного” старту 28 квітня.

Президент Путін, який особисто споглядав провал своїх конструкторів, роздавав догани направо й наліво – зокрема, дісталося й віце-премьєру Дмитро Рогозіну, який вже неодноразово помічений у надмірному бахвальстві і словесних випадах на адресу України та Європи. Люитель войовничої риторики Рогозін досі був найбільше “знаменитий” тим, що застряг у люку танка під час показушної фотосесії. “Подвигом” у ракетно-космічній сфері зганьбився ще більше…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру