Українські пранкери розіграли “міністра культури ЛНР”: вона погодилася запросити на парад у “ЛНР” 9 травня Бориса Моісєєва

Дата: 26.04.2016
Автор:

"Спрацювало" те, що Моісєєва назвали довіреною особою Путіна...

Журналісти української  телепрограми “Гроші” розіграли “міністра культури ЛНР” Оксану Кокоткіну та запропонували організувати виступ російського співака Бориса Моїсеєва на військовому параді бойовиків до 9 травня. Фейковий “міністр” фейкової “держави” погодилася…

Телефонний пранк кореспонденти вирішили почати із уявного московського офісу, повідомляє ТСН. Подзвонили “міністру культури” бойовиків, аби обговорити деталі проведення концертів до 9 Травня. Поплічниці “ЛНРівців” жартома запропонували  запросити на вибір російських артистів – П’єра Нарциса або Бориса Моїсеєва.

“Я дивлюся прейскуранти, на жаль, багато артистів задіяні наразі у нас в Москві, тому є ідея – П’єр Нарцис, знаєте такого артиста, він отримав заслуженого? І у нас є ще Моісєєв, хоче приїхати. У нього є дві патріотичні пісні, крім того, він співав гімн Росії”, – телефоном говорив журналіст, який представився російським чиновником.

“В принципі, я знаю, що і той, і інший варіант можливі”, – серйозно відповіла на пранк Кокоткіна. Вона заявила, що не проти покликати із Москви якийсь казачий хор, однак журналіст продовжував наполягати та заявив, що Моісєєв був довіреною особою президента РФ Володимира Путіна.

“У Моісєєва є дві патріотичні пісні, він досить свідомий громадянин, якщо ви знаєте, був довіреною особою Володимира Володимировича”, – заявив журналіст. Схоже, “Міністра ЛНР” підкупила заява про те, що Моісєєв працював на Путіна і вона одразу погодилася. “Давайте тоді на Моісєєві зупинимося”, – сказала вона.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру