У Холодному Яру на Черкащині Всеукраїнські змагання “Весняний рейд” названо на честь пластуна, загиблого в бою за Донецький аеропорт

Дата: 18.04.2016
Автор:

Капітан спецназу ЗСУ Євген Подолянчук (позивний "Скаут")

22-24 квітня у Холодному Яру на Черкащині пройдуть Всеукраїнські змагання, спрямовані на збільшення чисельності молоді, яка пишається своїм українським громадянством – Всеукраїнські змагання з пішого мандрівництва “Весняний рейд” ім. Євгена Подолянчука.

Захід проводить Пласт – Національна скаутська організація України», Київський Пласт спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Вас манять подорожі? Любите змагатись? Скучили за мандрами? Ніколи не були в Холодному яру? Хотіли б поєднати попередні пункти? Тоді запрошуємо вас на І юнацькі всеукраїнські змагання з пішого мандрівництва “ВЕСНЯНИЙ РЕЙД”! А задля того, аби сили всіх учасників були рівними, позмагатись можна у трьох вікових категоріях.

- змагання серед хлопців молодшої вікової групи (туристи від 2002 до 2004 р.н.)
- змагання серед хлопців старшої вікової групи (туристи від 1998 до 2001 р.н.)
- змагання серед дівчат молодшої вікової групи (туристи від 2002 до 2004 р.н.)
- змагання серед дівчат старшої вікової групи (туристи від 1998 до 2001 р.н.)
Окремо беруть участь в змаганнях по маршруту І ступеня складності команди “ветеранів” у складі 4-10 осіб (з урахуванням керівника та заступника керівника). У змаганнях можуть брати участь туристи до 1997 р.н.
Початок змагань – 23 квітня о 8:00
У складі команд обов’язково мають бути керівник, не молодший 18 років та заступник керівника, вік та досвід якого відповідають вимогам Правил проведення туристичних подорожей з учнівською та студентською молоддю України.
Відповідальність за безпеку, здоров’я та життя учасників несе керівник команди.
Деталі будуть надіслані капітанам після закінчення оголошення.

Тож якнайшвидше заповнюйте подану нижче форму та вперед, до пригод! Проїзд, проживання і харчування офіційним учасникам відбувається за рахунок організаторів. 

Для того аби подати заявку на офіційну участь, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1PWJt7Kq9IbcmCTYC-GWQX-7BEqzT1iCftJAiHZl_ViA/viewform?c=0&w=1 

При виникненні питань звертайтесь: springraid.org.ua@gmail.co

Детальніше: http://springraid.org.ua/ 

Довідка

Змагання названо на честь черкащанина Євгена Подолянчука, випускника факультету розвідки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (диплом з відзнакою). Капітан ЗСУ, командир групи спеціального призначення 3-го окремого полку спецпризначення, який загинув під час оборони Донецького аеропорту 14 вересня 2014 року.

У 14 років Євген Подолянчук вступив до скаутської організації «Пласт». Першим його табором став міжкурінний табір «Січ» (біля с. Суботів Чигиринського р-ну Черкащини). На таборі був похрещений. Член юнацького куреня ім. Ярослава Мудрого. Пластову Присягу склав 18 липня 2006 року. У 2006 році – учасник крайового вишкільного табору військового пластування «Леґіон» (Чорний ліс на Прикарпатті), у 2007 році першун крайового летунського табору «Чота Крилатих» (с. Луквиця Богородчанського р-ну Івано-Франківської обл.). З липня 2014 року Євгена Подолянчука прийнято до Уладу старшого пластунства.

Лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно). Нагороджений Залізним Пластовим хрестом за заслуги у національно-визвольній боротьбі в утвердженні Української держави (посмертно).

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру